Welkom op de speciale groep 8-website van het Baarnsch Lyceum! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Op deze website vind je alle informatie over onze school en voornamelijk over klas 1.

Op onze school kun je ontzettend veel kiezen. Je kunt ervoor kiezen om naast je gewone lesrooster ook het plusprogramma Sport of Science te volgen. Daarnaast zijn er vele activiteiten voor de klas of de hele school! Ontdek je talenten en kies wat bij jou past!

Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens onze online Open Dag op woensdag 2 februari en tijdens één van onze kennismakingslesjes op vrijdag 21 januari, woensdag 2 februari of woensdag 16 februari. Zet de data alvast in je agenda en reserveer een plekje voor de kennismakingslesjes via de site.

Heb je nog een vraag?
Stel je vraag via onze chatfunctie rechtsonder op deze pagina of via hbl@hetbaarnschlyceum.nl. En kom zeker nog een keer terug! De website wordt elke keer weer aangevuld met nieuwe filmpjes en meer informatie.

We wensen je heel veel plezier en hopelijk mogen we jou ontvangen als leerling op onze school!

Veerle van Miltenburg – Rusche
(interim)conrector klas 1 en 2