Kennismakingslesjes

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze school? Bezoek dan onze digitale Open Dag op woensdag 27 januari 2021 (meer informatie begin januari op onze website). Maar je kunt je ook opgeven om kennismakingslesjes te volgen! Dan loop je een paar uur mee op om eens heel echt te ervaren hoe een doordeweekse woensdag-/vrijdagmiddag op een middelbare school eruit ziet.

Er zijn drie momenten waarop je kennismakingslesjes kunt volgen:

• Woensdag 27 januari 2021 13.30-16.00 uur*: voor leerlingen die nu in groep 8 zitten. (vol, inschrijving helaas niet meer mogelijk)
    • Vrijdag 5 februari 2021 13.30-16.00 uur*: voor leerlingen die nu in groep 8 zitten. (vol, inschrijving helaas niet meer mogelijk)
    • Woensdag 17 februari 2021 13.30-16.00 uur*: voor leerlingen die nu in groep 8 zitten. Leerlingen die nu in groep 8 zitten en geïnteresseerd zijn in ons vernieuwde gymnasium kunnen zich ook aanmelden. Er zal een speciaal gymnasiumprogramma zijn. (Inschrijving gesloten. Er zijn nog een aantal digitale plekken beschikbaar. Stuur een e-mail o.v.v. je voor- en achternaam, e-mailadres en basisschool naar hbl@hetbaarnschlyceum.nl)

* 16/12/2020: I.v.m. de lockdown zijn de data aangepast. Leerlingen uit groep 8 die zich hebben aangemeld zijn hierover geïnformeerd.

Na aanmelden ontvang je een automatisch bericht van je aanmelding. Geen bericht ontvangen? Kijk dan in de spambox of mail naar hbl@hetbaarnschlyceum.nl.

Twee dagen voor de de kennismakingslesjes ontvang je nog een mail met allerlei handige en noodzakelijke informatie over het programma van die middag.