Kennismakingslesjes

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze school? Bezoek dan onze Open Dag op woensdag 3 februari 2022 (programma voor de Open Dag is vanaf januari 2022 op onze website). Maar je kunt je ook opgeven om kennismakingslesjes te volgen! Dan loop je een paar uur mee op om eens heel echt te ervaren hoe een doordeweekse woensdag-/vrijdagmiddag op een middelbare school eruit ziet.

Er zijn twee momenten waarop je kennismakingslesjes kunt volgen:

• Vrijdag 21 januari 2022 13.30-16.00 uur: voor leerlingen die nu in groep 8 zitten
    • Woensdag 16 februari 2022 13.30-16.00 uur: voor leerlingen die nu in groep 8 zitten.

Aanmelden voor kennismakingslesjes
Je kunt je aanmelden voor één van de kennismakingslesjes via het aanmeldingsformulier. Het formulier is vanaf november 2021 te vinden op deze pagina.

Na aanmelden ontvang je een automatisch bericht van je aanmelding. Geen bericht ontvangen? Kijk dan in de spambox of mail naar hbl@hetbaarnschlyceum.nl.

Twee dagen voor de de kennismakingslesjes ontvang je nog een mail met allerlei handige en noodzakelijke informatie over het programma van die middag.