Wat leuk dat je voor onze school kiest!

Ik woon in Baarn, Soest, Eemnes of Bunschoten-Spakenburg
Aanmelden kan via het inschrijformulier (verkrijgbaar bij je juf of meester). Als je het ingevulde formulier weer inlevert bij de juf of meester, samen met een kopie van je legitimatiebewijs, zorgen zij dat de aanmelding bij ons komt.

Ik woon niet in Baarn, Soest, Eemnes of Bunschoten-Spakenburg
Dan kun je een inschrijformulier aanvragen via onderstaand formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk het formulier en meer informatie over het aanmeldtraject.

manvrouw

N.B. Het Baarnsch Lyceum telt rond de 1030 leerlingen. Ieder jaar zijn er ongeveer 7 eersteklassen, verdeeld over havo, atheneum en gymnasium. Onze school is een kleinschalige en hechte gemeenschap en om deze reden is het onze ambitie om niet verder te groeien dan maximaal 1100 leerlingen, dit zijn maximaal 8 eersteklassen per jaar. In het extreme geval van enorme overaanmelding, waarbij er 9 eersteklassen geformeerd zouden moeten worden, kan er een loting plaatsvinden, zoals dat is afgesproken tussen alle scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Eemland. Die kans dat dit zal gebeuren achten wij nihil.